2022-03-29

Ticket shop
Klantgegevens voorinvullen via url: wil je vanop een externe website doorlinken naar een ticket shop, en meteen de klant-gegevens voorinvullen bij een bestelling, dan kan dat vanaf nu. Lees meer 

Scan berichten
TickoScan geeft een standaardbericht weer wanneer een ticket geldig werd gescand. Wil je dit bericht aanpassen, bv omdat er een extra controle nodig is, dan kan dit door een aangepast scan bericht toe te voegen. Je kiest zelf het bericht en de kleur/geluid. Eveneens is het mogelijk om een "terug knop" te tonen, zodat de persoon die de app gebruikt bewust een volgende scan moet starten.

Tickoscan iOS
De langverwerwachte iOS versie van Tickoscan is nu beschikbaar voor iOS: installeer het op jouw iPhone of iPad via de App Store.

Guest:  flow "Registratie codes"
Nu is het ook mogelijk om guests te laten registreren met een registratiecode, ipv via e-mail. Zo kan je zelf codes genereren en deze verdelen. De gast kan via een landingspagina de code invoeren, vervolgens is de flow identiek als bij uitnodiging via e-mail. Je kan ook beide flows combineren.

Admin
  • Ondersteuning voor "Mollie Gift cards" betalingsmethode: https://docs.mollie.com/payments/gift-cards
  • Verbetering voor bestellingen met een groot aantal tickets: de detail van de bestelling bevat paginering voor het aantal producten. De bevestigingsemail heeft niet langer een ticket-lijst indien het aantal producten in de bestelling > 50. Uiteraard is deze nog wel beschikbaar via de bestel-info pagina.
  • Verbeteringen voor bestellingen met bankoverschrijving: we vermelden het IBAN, betalingsreferentie en vervaldatum. Mogelijkheid om vervaldatum te wijzigen (verlengen) en de betalingsmail opnieuw te verzenden.
  • Controle status betalingsmethodes Mollie: het ticketplatform controleert of een betalingsmethode inactief is in de admin, waardoor je deze niet kan activeren vooraleer deze ook is ingeschakeld in Mollie.
  • Verwijderen van barcode uit barcode bron met "gepersonaliseerde lijst": heb je zelf barcodes toegevoegd in een barcodebron, en maakte je een fout. Dan kan je nu de barcode(s) verwijderen, zolang ze nog niet toegewezen zijn.