2022-06-28

Nieuw kanaaltype "Registration"
Een registratie kanaal is gelijkaardig aan een ticket shop, met dat verschil dat een bezoeker geen ticket keuze hoeft te maken. Een beheerder kan namelijk zelf beslissen welke tickets zullen worden toegekend bij elke registratie. Ook de naamgeving is anders: we spreken niet van een bestelling maar een registratie.
Een registratie kanaal kan enkel ingezet worden voor gratis tickets.

Tags
Zet tags in om gegevens in het platform te organiseren, tag automatisch bestellingen of gebruik tags op jouw producten om zo de rapportage te vereenvoudigen. Lees meer

Admin
 • In de lijst van kanalen, tonen we nu bij kanalen met tijdsloten ook meteen de planning.
 • In de lijst van barcode-bronnen tonen we nu het aantal beschikbare barcodes vs totaal aantal barcodes
 • Het beheer van de zichtbaarheid van ticket-info velden werd verbeterd en uitgebreid. Het is nu mogelijk om in te stellen dat een veld getoond moeten worden voor alle producten behalve x. Ook kan een veld afhankelijk zijn van een ander veld, net zoals de klant-info vragen.
 • Per kanaal kan je nu een afwijkend support e-mailadres ingeven. Laat je het leeg, dan zal het algemene evenement support e-mailadres gebruikt worden.
 • In de evenement details kan je nu ook een externe website ingeven, die getoond zal worden op de bevestiging en bestel-info pagina.
Ticket shop: betalingsmethodes:
 • Bank overschrijving:
  - mogelijkheid om te voorkomen dat de betaalmethode automatisch zal uitgeschakeld worden wanneer de betaaltermijn de einddatum van het evenement/product zou overschrijden.
  - de vervaldatum is niet langer aanpasbaar wanneer deze verstreken is. Van zodra vervaldatum verstreken is, zal de betalingsmogelijkheid immers definitief geannuleerd zijn, en kan je geen nieuwe betalingsmogelijkheid initialiseren.
  - wanneer je een bestelling manueel hebt uitgevoerd, dus nog voor dat de betaling werd ontvangen, en de vervaldatum zal overschreden zijn dan is het niet langer mogelijk om hier automatisch een betaling voor te ontvangen. Je zal hiervan een notificatie ontvangen in het berichtencentrum.
 • Betaal later via betalingslink: geef bezoekers de mogelijkheid om te bestellen, en vervolgens te betalen via een betaalknop in de bevestigingsmail. Vervolgens kan de bezoeker alsnog online betalen, en een keuze maken uit de beschikbare betaalmethodes. Je kan zelf kiezen hoeveel dagen bezoekers de tijd hebben om te betalen. 
 • Tickoweb kan vanaf nu betalingsmethodes tijdelijk in onderhoud zetten indien er problemen zijn de betrokken betaalprovider. 
Rapportage
In het rapport "klant info" zijn vanaf nu ook per kanaal statistieken van alle klant-info velden van het type lijst/keuzelijst/vinkje.

DKIM
Tickoweb past DKIM toe, waardoor het alle verzonden e-mails digitaal kan ondertekenen, en zo de authenticiteit van de afzender kan aantonen. Aan de hand van DKIM kan de ontvanger afleiden of de e-mail daadwerkelijk van het domein van de verzender komt én of de inhoud van het bericht na het versturen door derden is gemanipuleerd. DKIM kan een voorkomen dat e-mails als spam worden gemarkeerd.