2020-03-31

Ticket shop
 • Beschrijving evenement: deze zal gebruikt worden als meta-description, wat zoekmachines door gebruikt zal worden. Je kan de beschrijving ingeven tijdens het toevoegen van je evenement, of later in de admin via instellingen > details. 
 • Gratis tickets met zaalplan bugfix: het "aantal tickets" werd niet verhoogd bij gratis tickets in combinatie met een zaalplan. Dit werd verholpen.
Admin
 • Instellingen evenement: je kan nu ook in de admin de details van het evenement wijzigen, via het instellingen menu. De instellingen werden opgesplitst in "details" en "social media".
 • Metrics: in het Javascript invulveld kan je vanaf nu ook eenvoudig variabelen invoeren via de {{ snelkoppeling. Bijkomend zijn deze velden ook beschikbaar in de standaard ticketshop-instellingen. Tenslotte werd er een derde veld toegevoegd om scripts in de body van de pagina te kunnen toevoegen.
 • Skin editor layout verbeterd
 • Guest account-opties: de opties bij de accounts werden aangepast, om het beheer ervan gemakkelijker te maken. De meest-gebruikte opties worden standaard getoond, en er werden labels toegevoegd om de opties beter begrijpbaar te maken. 
 • Annuleren & terugstorten:
  - bij het annuleren van een bestelling kan je kiezen of je al dan niet wenst terug te storten, het terugstorten hoeft dus niet langer via een apart menu onder "betalingen"
  - bij het annuleren/terugstorten kan je kiezen of je de gehele bestelling wenst te annuleren of enkel een selectie van tickets
  - terugstorten is nu standaard ingeschakeld, dit hoeft dit dus niet langer geactiveerd te worden per evenement. 
 • Details bestelling:
  - de verschillende acties voor de bestelling worden nu als aparte knoppen weergegeven
  - de product details worden nu als aparte tab weergeven, naast de reeds bestaande tabs voor product-samenvatting en factuur info. Zo is de detail-pagina compacter voor de gebruiker.
  - er werd een duidelijke knop toegevoegd om de tickets te downloaden (ipv via het acties menu)
Reseller
Jouw wijzigingen als administrator worden nu ook in de logs weergegeven bij een bestelling. Het is dus niet langer de manager die vermeld zal worden waarvoor je automatisch aangemeld bent. Zo is het gemakkelijker voor administrators om te weten wie welke aanpassingen uitgevoerd heeft.