2020-05-12

Omzetten van bestellingen in cadeau voucher(s):
  • Indien je als beheerder een bestelling wenst te annuleren kan je er nu voor kiezen om deze om te zetten in cadeau voucher(s). De originele bestelling zal geannuleerd worden, en dus niet langer geldig zijn. Een nieuwe bestelling zal worden aangemaakt met cadeau voucher(s). Hiermee kan de  ticketkoper een korting bekomen bij het plaatsen van een nieuwe bestelling.
  • Het annuleren en omzetten gebeurt in de admin, via het detail van een bestelling. Het is mogelijk om de bestelling helemaal of slechts gedeeltelijk om te zetten. 
  • Eveneens kan je ervoor kiezen om ofwel één cadeau voucher aan te maken voor het totaal van de bestelling. Of een cadeau voucher pér product: kocht iemand dus 4 tickets, dan zal hij 4 cadeau voucher(s) ontvangen.
  • Ter info: er kunnen meerdere cadeau voucher(s) toegepast worden als korting op dezelfde bestelling. Indien er een restsaldo is, kan dit niet gebruikt worden: de bezoeker zal hierover geïnformeerd worden bij het toepassen van de code.
  • Om deze procedure te kunnen gebruiken moet er eerst een cadeau voucher worden aangemaakt van het type "intern". Dit product zal gebruikt worden bij het omzetten en het aanmaken van de codes. Op deze manier kan je zelf kiezen welke layout (template) je wil gebruiken voor de cadeau voucher(s). 
Admin
  • In de ticket template-editor is het nu mogelijk om de vervaldatum van een cadeau voucher te tonen. Deze kan opgeroepen worden via de {{ snelkoppeling.
  • Van zodra er verschillende kanaal-types zijn in een evenement, kan je informatie in de eerste tab (die de info toont van alle kanalen ticket) beperken tot énkel de data van een specifiek kanaal-type. Zo filter je bv snel énkel de informatie van énkel ticket shops, énkel kiosk of énkel guest... 
Guest
  • Bij het toevoegen van een account zal deze automatisch aangemeld worden na het invoeren van het wachtwoord. Op deze manier hoeft de account dus één stap minder te doorlopen om de eerste keer aan te melden.
Ticket shop
  • Het is voor een bezoeker nu altijd mogelijk om items uit het winkelmandje te verwijderen in de samenvatting-stap. Indien een item een promotie-code of cadeau voucher-code toegepast werd zal deze automatisch mee verwijderd worden, in het geval deze niet langer geldig is. Dat kan bv het geval zijn wanneer de promo enkel geldig was op het verwijderde product.