Introductie tot skins

Dankzij "skins" kies je een eigen vormgeving voor jouw kanalen en bijhorende e-mails. Je kan zo verschillende elementen & stijlen binnen de kanalen zelf configureren: een kleur toekennen of een afbeelding uploaden.

Een skin kan specifiek voor een evenement aangemaakt worden, of beschikbaar zijn voor alle events (bv een standaard layout die je wil hergebruiken).

Het aanmaken van een skin kan op 2 manieren: via een wizard of via een geavanceerde modus.

Is jouw skin klaar: dan selecteer je de skin van jouw keuze bij het aanmaken van een nieuw kanaal. Of je kan ook ten allen tijde de skin nog wijzigen of van skin veranderen.

Tip: het opmaken van de ticket layout verloopt via ticket templates (PDF) of wallet templates.