Ticket niet aangekregen of verloren?

Heb je een ticket gekocht maar heb je het ticket nooit ontvangen, of ben je de e-mail kwijt?

1. Bezoek dan de ticketshop van het evenement in kwestie.
2. Klik op de "Help" knop.
3. Geef het e-mailadres in waarmee je de tickets besteld hebt, en klik op "verstuur".
4. Indien er een bestelling werd gevonden voor dit e-mailadres zal deze opnieuw verzonden worden.
5. Controleer jouw inbox én zeker ook de spam/reclame map.

Krijg je de melding dat er geen bestelling gevonden werd, en heb je toch betaald?

Het verwerken van een betaling kan tot 1 uur duren, wacht dus lang genoeg vooraleer je contact opneemt.
Indien je dezelfde melding blijft krijgen, neem contacteer dan het e-mailadres dat je onderaan in het help-venster van de ticketshop terug kan vinden.
Stuur zeker het betaalbewijs in bijlage mee wanneer je contact opneemt.