2024-01-31

Admin

  • Je kan nu een gepersonaliseerde omschrijving voorzien voor het .ICS (Internet Calendar Subscription) bestand. Hoe je dat doet kan je hier lezen.
  • Rapportage per status in met capacitetisgroepen: Er werd gewerkt aan een verbeterde weergave voor capaciteitsgroepen. We tonen nu in het overzicht van de producten ook meteen het aantal van de groep, en de effectieve beschikbaarheid gebaseerd op de capaciteit van de groep.

  • In de PDF van het omzet rapport wordt voortaan ook de start- en einddatum van het evenement getoond.

  • Op de dashboard van jouw organisatie in de Tickoweb admin is in het linker navigatiemenu de optie toegevoegd om snel te zoeken op klantnaam, ordernummer, .... Hiermee wordt er gezocht naar gerelateerde informatie van alle evenementen binnen de organisatie.

  • In het overzicht van de bestellingen kan je vanaf nu ook filteren op basis van de datum waarop een bestelling werd aangemaakt

  • Als je werkt met tijdsloten kan je bij de bulk wijziging kiezen om tijdslot tickets toe te voegen of te verwijderen in plaats van de gehele selectie te moeten wijzigen.

Authenticatie ticket shop: partners

Nu is het ook mogelijk om partners via het partner platform toegang te geven tot één of meerdere ticket shops. Dit kan je doen door in het kanaal onder gevanceerd > authenticatie te kiezen voor "Partners". In de detail pagina van de partner kan je vervolgens één of meerdere ticket shops te selecteren uit de dropdown 'Kanalen' om de partner toegang te geven. Later zal je ook in het kanaal zelf de toegang voor de partner kunnen beheren.

E-mail templates & campagnes

  • Organisaties kunnen nu zelf een uitschrijf link voorzien. In dat geval zal de standaard link worden verwijderd. Zo kan je zelf een eigen omschrijving geven of de uitschrijf link op een andere plaats vermelden. De link is beschikbaar als 'defined link' in de templates (enkel diegene die een uitschrijf mogelijkheid hebben) en in de campagnes.
  • Bij het opslaan van een (campagne) e-mail waarbij custom HTML is gebruikt wordt er nu een extra HTML validatie uitgevoerd. Indien de ingevoerde HTML niet geldig is dan zal je de e-mail/campagne niet kunnen opslaan.
  • Er werd een bug verholpen die sommige van de skin instellingen niet goed overnam.

Backoffice

Bij het toewijzen van een ingang aan een scanner vermelden we nu ook de naam van het evenement.