De Tickoscan app activeren

Heb je een Tickoweb toestel gehuurd? Dan is de Tickoscan app voorgeïnstalleerd.
Gebruik je jouw eigen toestel: installeer de Android (Google) of iOS (Apple) Tickoscan app.

Vooraleer een scanner gebruikt kan worden, moet deze eerst geactiveerd worden en gekoppeld worden aan jouw evenement of organisatie.

Om dit te doen:

1. Klik in de Tickoweb admin bovenaan op de naam van jouw organisatie en kies voor de snelkoppeling "Scanners". Hier kan je al jouw geactiveerde scanners terugvinden.
  2. Klik op “scanner activeren” om een nieuwe scanner toe te voegen.

3. Geef de gewenste naam in, en optioneel een ingang

4. Open de Tickoscan app op het toestel.

5. Krijg je niet het "Get started" scherm te zien? Meld je dan eerst af via het menu.

6. Geef vervolgens de registratie-code in, of scan de QR code door voor een van beide knoppen te kiezen. :