Het partner platform

Het partner platform van jouw evenement is beschikbaar op een aparte url: hier kunnen de partner accounts aanmelden en krijgen ze toegang tot de functionaliteit die beschikbaar werd gesteld.

Het is dus een volledig gescheiden omgeving: partners krijgen énkel toegang tot het partner platform en dus niet tot de Tickoweb admin.

Partners uitnodigen

Bij het aanmaken van nieuwe partners kan je kiezen of de partner account een uitnodiging per e-mail moeten krijgen. Een account moet zich, via een knop in de e-mail, registreren en een wachtwoord kiezen. Vervolgens krijgt men toegang tot het platform.

Het partner platform aanpassen

In het partner platform kan je een intro-tekst toevoegen voor jouw partners: zo kan je hen informeren over het en doel van het platform.  Deze tekst kan je invoeren via de "partner instellingen" in de admin.

Eveneens kan je per kanaal ook een beschrijving ingeven, die getoond zal worden in het respectievelijke blokje voor dat kanaal op het partner platform.

De e-mail die partners ontvangen kan je kiezen als e-mail template. Wil je de informatie aanpassen, maak dan een nieuwe template en kies deze in de partner-instellingen. Ook de skin voor deze e-mail kan je kiezen in de partner instellingen.