Tickets scannen

Heb je een Tickoweb scanner?

Scannen kan door de bovenkant van het toestel te richten op de barcode, en op een van de twee grijze knoppen aan de zijkant te drukken (beide knoppen doen hetzelfde).

Scanner huren? Boek via http://rent.tickoweb.be

Scan zelf met een Apple iPhone/iPad of Android smartphone/tablet met Tickoscan?

Scannen gaat via de camera: net zoals je een foto zou nemen richt je jouw gsm op de barcode.

Je hoeft nergens op te drukken, de herkenning van de barcode zal automatisch gebeuren.

Volgende: scan resultaat