Cera

Om de integratie met CERA te gebruiken dien je deze eerst te activeren in de ADMIN pagina van jouw organisatie.
Dit doe je door op de naam van je organisatie te klikken gevolgd door 'Integraties'.

Vervolgens zoek je CERA in de lijst van mogelijke integraties en druk je op 'Installeer'.

De integratie is nu geïnstalleerd maar nog niet geactiveerd (zoals je kan zien in onderstaande afbeelding: 'Verbonden maar inactief').
Activeren doe je door eerst op 'Configureer nu' te klikken en vervolgens, in het pop-up scherm, de toggle 'Actief?' te activeren.

Zoals je ziet is de status nu aangepast.

Deze integratie zorgt ervoor dat je niet langer voor elk evenement een lijst met ontgrendel codes moet importeren.
Door de installatie te activeren maakt Tickoweb automatisch een ontgrendel codelijst aan die via een API verbonden is met de databank van Cera.

Vervolgens kan je deze lijst gebruiken binnen het evenement bij een ontgrendel promotie.

Belangrijk: codes in de lijst worden ingesteld als onbeperkt bruikbaar. Indien je het gebruik van ontgrendel codes wil beperken in het evenement, kan dat in het kanaal door een ticketregel o.b.v. ontgrendel codes toe te voegen