Gebruikersbeheer

Je vindt het gebruikersbeheer in de admin onder Mijn organisatie > Gebruikers.

Hier kan je:

  • Nieuwe gebruikers toevoegen

  • Standaardrollen gebruiken of zelf aangepaste rollen aanmaken (met specifieke rechten)

Tickoweb stelt enkele standaardrollen ter beschikking, zoals bv een gebruikersrol waarbij er enkel toegang is tot de rapportage. Maar je kan als organisatie ook zelf rollen definiëren op maat van je team.

Per gebruiker kan je eveneens instellen tot welke evenementen (of alle) deze toegang heeft.


⚠️ Belangrijk: Enkel organisatiebeheerders hebben toegang tot gebruikersbeheer.


Inactieve accounts worden gearchiveerd

Accounts in de Tickoweb admin die een jaar lang niet meer inlogden, worden automatisch gearchiveerd. Je krijgt vooraf bericht:
  • na 11 maanden: waarschuwingse-mail "je account wordt gearchiveerd";
  • 2 weken later: een laatste waarschuwing;
  • na 1 jaar: het account wordt gearchiveerd en er wordt een bericht gestuurd.
Een gearchiveerd account verliest zijn gegevens niet: bij terugkeer kan het opnieuw geactiveerd worden. Wil je een gearchiveerde gebruiker opnieuw activeren? Neem dan contact op met support@tickoweb.be.
Beheer organisatie vs evenementen
Archiveren en afsluiten van evenementen