Voorvertoning & test e-mail

Door een template te openen kan je meteen in het platform zien hoe de e-mail er zal uitzien voor de eindgebruiker dankzij de voorvertoning optie. Bewaar wel altijd eerst de template om vervolgens de voorvertoning te kunnen bekijken.

Ook kan je naar een willekeurig e-mailadres een test e-mail verzenden.

Dummy gegevens of voorbeeld van bestaande bestelling

In de standaard organisatie templates zal het platform dummy gegevens gebruiken om een voorbeeld e-mail samen te stellen. Het platform heeft hier immers geen notie over het kanaal waarin deze gebruikt zal worden, en zo kan je zelf een scenario simuleren door knoppen af/aan te zetten in de voorvertoning. Je kan dus altijd een voorbeeld bekijken van de e-mail , nog zonder dat je eerst een bestaande bestelling hoeft te maken.

Werk je binnen een kanaal met een aangepaste template, dan kan je:
  • een specifieke bestelling/gast/... kiezen als voorbeeld. Het platform zal dan die data gebruiken om de voorvertoning & test e-mail samen te stellen.
  • met de dummy gegevens werken, en zelf instellingen toepassen (bv knop download tickets verbergen) om zo een bepaald scenario te simuleren.