Introductie tot kiosk kanaal

Het kiosk kanaal werkt als kassa oplossing. Het is gelijkaardig aan de online ticket shop, echter is het kanaal enkel toegankelijk via gekoppelde toestellen of dus kiosks (laptop, pc).

Daardoor is het enkel mogelijk om via deze toestellen een verkoop te registreren. De betaling hoeft niet via Tickoweb te verkopen, echter kan je wel steeds de betalingsmethode wel registreren (bv cash / kaart).

Hierdoor heb je ook meteen een live rapportage van de omzet per kiosk (toestel) en per betalingsmethode.