Hoe kan ik kiosk gebruiken op mijn laptop/pc?

Voeg een kiosk kanaal toe binnen jouw evenement in de Tickoweb admin. Nadat het kanaal is aangemaakt, kan je via de "kiosk" tab toestellen (of dus kiosks toevoegen).

Installeer vervolgens de kiosk software op jouw laptop/pc via http://tickokiosk.tickoweb.be/. De software is enkel geschikt voor Windows.

Na installatie verschijnt een unieke code op het toestel. Geef deze code, samen met de andere info, in op de admin van Tickoweb in het scherm "Kiosk toevoegen".

Jouw kiosk is nu gekoppeld aan het kanaal, en kan gebruikt worden voor het registreren van een verkoop zonder dat hier een online betaling voor nodig is.