Printen

De print van het ticket verloopt net zoals bij een ticket shop via een ticket template. Echter bij kiosk is er een extra mogelijkheid om het media-type te bepalen: het papierformaat.

Er zijn verschillende standaardformaten beschikbaar zoals A4, kassapapier, A6, enz. De beschikbare media-types worden geactiveerd per organisatie, indien je dus niet het gewenste media-type hebt dient u contact op te nemen met support.

1. Kies dus eerst in uw kiosk-kanaal het gewenst media-type (via expert instellingen).
  2. Vervolgens kan u voor dit specifieke mediatype een template aanmaken.
  3. Kies tenslotte de template onder het gekozen media-type bij de gewenste producten.
Bij het gebruik van het kiosk kanaal zal het platform dus nu het ticket printen in de gekozen template voor het actieve media in het kanaal.