Introductie tot OCTO

Met ondersteuning voor OCTO zorgen we voor een eenvoudige en efficiënte connectiviteit met partners in de reis-, activiteiten-, attractie- en belevingssector.

Het OCTO kanaal laat dus toe om partners reservaties of bestellingen te maken op een evenement via API, en dit op een gestandaardiseerde en geautomatiseerde manier. Denk aan resellers of online travel agencies zoals https://www.tiqets.com.

In Tickoweb kan je volledig zelfstandig een OCTO kanaal configureren en vervolgens ter beschikking stellen aan de partner(s) door het delen van de API key.