Scanners huren

Je kan de Tickoscan app gratis gebruiken op jouw eigen Android smartphone of Apple iPhone/iPad
Maar heb je een groot (> 500) aantal bezoekers, dan is het wellicht nuttig om professionele scanners te huren van Tickoweb.

1. Reserveer tijdig: minstens 4 dagen voor jouw event, maar liefst zo snel mogelijk. Opgelet: we hebben een grote stock van scanners maar de beschikbaarheid hangt natuurlijk af van het aantal bestaande reservaties. We kunnen daarom geen garantie geven of het gevraagde aantal op de gewenste datum beschikbaar is. Daarom: reserveer tijdig!

2. Maak een reservatie via https://rent.tickoweb.be: kies het aantal scanners en het aantal dagen dat je de scanners effectief nodig hebt.

3. Het aantal scanners is afhankelijk van het aantal ingangen en het aantal bezoekers dat je wenst. Ook de handling is van belang: krijgen bezoekers een polsbandje, moet er nog een actie plaatsvinden na het scannen ... Ben je niet zeker hoeveel scanners je nodig hebt? Mail support@tickoweb.be met de nodige info (aantal bezoekers/ingang/handling, ...)

4. Wij versturen tijdig de scanners (verzendkosten zijn van toepassing) per koerier. Je moet énkel de huur betalen voor de dagen waarop scanners gebruikt worden. We vragen om de toestellen ook direct na het evenement te retourneren (zie: retourneren).