Hoeveel tijd heeft een bezoeker om tickets te bestellen?

Van zodra een bezoeker tickets heeft geselecteerd en op "volgende"-knop klikt, zullen de producten bewaard worden in een winkelmandje gedurende 15 minuten. Het bestelproces moet dus binnen deze termijn afgerond worden.

Pas wanneer de bezoeker zijn winkelmandje in de laatste stap bevestigd, zal er een bestelling aangemaakt worden en heeft de bezoeker tot max 1u (bij online betaling, en afhankelijk van de gekozen betaalmethode) om zijn betaling uit te voeren.

Meer info : Het bestelproces: winkelmandje > klant > bestelling