Introductie tot wallet templates

Laat klanten een ticket downloaden naar de smartphone en bewaren in een persoonlijke "wallet", dit zowel op iOS (Apple) als Android (Google).

Per wallet template kies je zelf welke informatie waar op het het ticket geplaatst zal worden. Er zijn vaste velden zoals locatie, startdatum enz, of je kan een eigen "custom" veld toevoegen.

Wil je geen wallet gebruiken? Kies dan geen template voor het gewenste tickettype, of schakel Wallet uit via de expert instellingen in het kanaal.