De status van een kanaal

Het ticket shop en guest kanaal hebben beide een status. De status geeft aan of en hoe een kanaal beschikbaar is voor de bezoekers.

Live: de ticket shop of het guest kanaal is bereikbaar voor de bezoekers. Opgelet: de begin & einddatum zal bepalen of het ook mogelijk is voor bezoekers om tickets te kopen of voor guests om zich  te registreren. Zie ook Hoe open/sluit ik mijn ticketverkoop?.

OfflineHet kanaal zal niet langer gepubliceerd zijn, de url zal dus niet meer werken. Wijzig de status naar “offline” wanneer je niet langer wil communiceren naar jouw bezoeker. Ter info: kanalen zullen automatisch “offline” gezet worden 90 dagen na de evenement einddatum. Zie ook: Waarom is mijn kanaal niet meer bereikbaar en heeft het de status offline?

Enkel beschikbaar voor Ticket shop:

ConceptJouw kanaal is nieuw en nog niet gepubliceerd. De nodige instellingen moeten nog afgewerkt worden. Tijdens de configuratie kan je steeds jouw kanaal controleren of bekijken dankzij de voorvertoning-url.

Onderhoud: Toon tijdelijk een onderhoudspagina (kies zelf de tekst die je wil tonen). Dit laat je toe om bv aanpassingen te doen op jouw kanaal zonder dat bezoekers deze kunnen bezoeken. Zelf kan je steeds het kanaal bekijken via de voorvertoning-url.