Wat is een guest channel?

Via het guest kanaal kan je jouw gasten uitnodigen of tickets bezorgen, in tegenstelling tot een ticket shop is het dus geen publieke url die beschikbaar is. Jij (of jouw collega's/partners) beslissen dus zelf wie een uitnodiging of een ticket ontvangt.

Nieuwe gasten kunnen toegevoegd worden via een import, of een per een.

Je beslist zelf of een gast een uitnodiging krijgt, die bevestigd/geannuleerd kan worden... of meteen een ticket. Werk je met uitnodigingen, dan heb je ook een handig overzicht van de status per gast.

Bij een uitnodiging zullen de gegevens van de gast vooraf ingevuld worden, en je bepaald uiteraard zelf welke tickets de gast ontvangt.
Je kan de gast ook nog het aantal tickets laten kiezen (maar nooit meer dan je voorzien hebt) en/of gegevens laten aanvullen. Meer hierover lees je in Flows en instellingen.

Een guest kanaal werkt altijd via "partner accounts": per partner account beslis je in de admin hoeveel tickets de account zelfstandig kan verdelen. Lees meer over partners & accounts